Klassiek ballet

STREETDANCE

Streetdance is een mix van verschillende dansstijlen zoals Funk, HipHop en Housedance. Veel te zien in videoclips denk hierbij aan Justin Bieber en Jason Derulo. Tijdens onze Streetdance lessen worden basisbewegingen aangeleerd en wekelijks herhaald, een goede basis is ontzettend belangrijk voor het uitbouwen naar professionele choreografieën. Wij dansen op verschillende muzieknummers en proberen alle dansers zoveel mogelijk te leren over deze toffe stijl!

 

Streetdance wordt gegeven in Amersfoort Nieuwland & Vathorst, Barneveld, Soest & Nijkerk. De lessen worden gegeven door Emma Giles, Daisy van den Brandhof Joelle van Empelen, Debbie Leeftink, Juliet Zoeten, Rochelle van Drie, Channah Gleijm , Nona Versteegh, Sterre Valk & Destiny Timmer.

Lesrooster Nieuwland
Lesrooster Vathorst
Lesrooster Barneveld
Lesrooster Soest
Lesrooster Nijkerk

 

Vraag nu een proefles aan!

 

Kijk hier een impressie van een streetdance les op 

 

KLASSIEK BALLET

Techniek en sierlijkheid spelen een grote rol in deze dansvorm. Uitstekend voor de bewustwording van het lichaam. Oefeningen worden aan de balletbarre gedaan of in "centre" van de studio. In de les ligt de aandacht op coördinatie, beheersing en uitvoering, maar het plezier in het beoefenen van ballet ligt voorop.

 

Op de woensdag werken we met de Cecchetti methode. Dance Centre Amersfoort is een van de weinige dansscholen in Nederland die mag werken volgens de Cecchetti-methode. Onze docente Eelena is gediplomeerd en geregistreerd dansdocent in de Cecchetti-balletmethode, lees hier meer over de Cecchetti methode. 

Klassiek Ballet wordt gegeven in Amersfoort Nieuwland & Vathorst door Elena Shavkuta en Juliet Zoeten en Channah Gleijm.

 

Lesrooster Nieuwland
Lesrooster Vathorst
Lesrooster Nijkerk

 

Vraag nu een proefles aan!

HIPHOP

HipHop is a lifestyle. Het is een dansstijl waarin je 100% jezelf kan zijn, je emoties kan uitten en jezelf kan pushen om het beste uit je te halen. Het kenmerkt zich door rappen, D'J-ing, Beatbox en Bouncen. HipHop is niet alleen dansen maar gaat verder dan dat.

Bij HipHop wordt er op een specifiek deel van een nummer gedanst. Vele van deze nummers bij elkaar maken een remix samen. De choreografie wordt op allerlei beats en geluiden gemaakt. En ook op de tekst van het nummer wordt gewerkt. Zo ontstaat er een flow. Veel dansinvloeden worden gebruikt, zoals: hiphop, streetdance, housedance, waacking, popping/locking...Check it out!

HipHop wordt gegeven in Amersfoort Nieuwland door Emma Giles, Vera ter HaarRochelle van Drie en Cangul Isik

Lesrooster Nieuwland

 

Vraag nu een proefles aan!

 

MODERN JAZZ

Een dansvorm die openstaat voor zeer diverse vormen van beweging. Kenmerken van de moderne dans zijn het werken vanuit het centrum van het lichaam, ademhalingstechniek, het contact met de vloer en veel gebruik van draai en zwaai bewegingen. Dans op blote voeten of sokken om het contact met de vloer zo direct mogelijk te houden. Naast de technische scholing van het lichaam is het heerlijk om jezelf uit te drukken in deze dansvorm. Er worden natuurlijke bewegingen van het lichaam gebruikt zoals rennen, rollen, springen, vallen, lopen.

 

Deze lessen worden gegeven in Amersfoort Nieuwland en Vathorst door Nona Versteegh, Debbie Leeftink , Juliet Zoeten en Channah Gleijm.

Lesrooster Nieuwland
Lesrooster Vathorst
Lesrooster Nijkerk

 

Vraag nu een proefles aan!

 

MODERN

Modern is een expressieve dansstijl, het bestond al in de 20e eeuw toen men op zoek ging naar andere bewegingsvormen dan het Klassiek ballet.

Wij geven goede en mooie lessen Modern waarin je samen met alle andere leerlingen naast de techniekoefeningen aan een prachtige choreografie werkt op hedendaagse muziek. Plezier en doorzettingsvermogen worden hier op een juiste manier gecombineerd.

 

Modern wordt gegeven in Amersfoort Nieuwland & Soest door Nona Versteegh.

 

Lesrooster Nieuwland
Lesrooster Soest


Vraag nu een proefles aan!

 

HIPHOP ADVANCED

Wil jij meer uitdaging? Wil jij misschien ooit doorstromen naar een wedstrijdteam? Dan is deze les voor jou!
HipHop is a lifestyle. Het kenmerkt zich door rappen, D'J-ing, Beatbox en Bouncen. HipHop is niet alleen dansen maar gaat verder dan dat.

 

De choreografie wordt op allerlei beats en geluiden gemaakt. En ook op de tekst van het nummer wordt gewerkt. Zo ontstaat er een flow. Veel dansinvloeden worden gebruikt, zoals: hiphop, streetdance, housedance, waacking, popping/locking...Check it out! 

HipHop advanced wordt gegeven in Amersfoort door Cangul Isik.

 

Lesrooster Amersfoort

Vraag nu een proefles aan!