WORKSHOPS & EVENTS

We hebben het hele jaar door leuke evenementen en events gepland!
In de vakantie organiseren we leuke kids events zoals Freaky Halloween, Carnaval en nog veel meer leuks. 
 
Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom bij DCA en ervaring is niet vereist. De Dansstudio in Nieuwland is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid direct voor de dansschool. Ook worden er workshops gegeven in Vathorst, Barneveld, Nijkerk & Soest. 
 

Je kunt je workshop reserveren via je account in Bueno onder het kopje events. 
Heb je nog geen eigen account dan kun je in het lesrooster op zoek onder filter "events" naar desbetreffende workshop waar je aan mee wilt doen en jezelf aanmelden. 

 
Weet jij nog een leuke workshop die wij moeten organiseren? We horen het graag van je! Stuur ons een mail met jouw idee!

4+

Happy Halloween

Happy Halloween

Wij gaan Happy Halloween vieren! Ben jij er ook bij?

We gaan natuurlijk met z'n allen heel veel plezier maken, lekker dansen, een Halloween dans leren, schminken en nog vele andere leuke dingen. Met uiteraard een echte Happy Halloween optreden!

Meld je aan en we maken er een feestje van! Iedereen vanaf 4 jaar en ouder is welkom, nodig je vriendjes/vriendinnetjes ook uit want het is voor leden en niet leden en natuurlijk mogen jullie ook verkleed komen! Ouders kunnen niet op locatie blijven maar zijn 18.15 uur van harte welkom voor een spannend optreden!

  

Datum

20 oktober

Tijd

15:00-18:30

Leeftijd

Kosten

4+

€8,50

Locatie Dance Centre Amersfoort - Waterdreef 166 - Amersfoort

4+

Zumba SWING Marathon 4 warchild

Een marathon?! Klinkt vermoeiend. De marathon van Dance Centre Amersfoort is alles behalve vermoeiend!

​Zumba SWING Marathon is een waar feest! Drie uur lang swingen, springen, zweten, lachen en shaken onder leiding van 9 enthousiaste instructrices. Tijdens de marathon swingen we op verschillende muziekstijlen dit kan variëren van latin, salsa, dancehall, merenque, bachata, hiphop en nog veel meer. Dit feestje is voor iedereen die van dansen en plezier houdt, plezier staat tenslotte altijd voorop.

Deze 13de editie staat in het teken voor War Child, om ook kinderen in oorlog weer plezier in het leven te geven! Dus doe mee en kom in actie voor War Child! 

  • Wij doneren per verkocht ticket €4,- aan War Child

  • En we dagen jou uit om jezelf te laten sponsoren voor War Child!

  • Maak een actiepagina aan (klik op Kom in actie) op ons actieplatform voor War Child: klik hier

Datum

7 november 2021

Tijd

14:00-17:00

Leeftijd

Ticket

16+

€18

Locatie Fort33 - Bavoortseweg 25 - Leusden

4+

Het grote sinterklaas feest

Het grote Sinterklaasfeest!

Sinterklaas komt weer naar Nederland en komt dit jaar ook naar ons! Hij kan niet wachten om alle kids van Dance Centre Amersfoort, Nijkerk & Barneveld te zien!

Voordat de Sint en z'n pieten komen gaan we een echte pietendans aanleren die we daarna kunnen laten zien aan Sint en de Pieten! Ik denk dat Sinterklaas ook een cadeautje meeneemt voor alle dans kids die mee doen Het wordt één groot feest!

Deze dag is inclusief een glaasje limonade, wat lekkers en een cadeautje. Het is echt een kinderfeestje dus alleen de kids mogen naar binnen

Iedereen vanaf 4 jaar en ouder is welkom, nodig je vriendjes/vriendinnetjes uit want het is voor leden en niet leden en natuurlijk mogen jullie ook als piet of sint verkleed komen!

Datum

27 november

Tijd

12:30-16:00

Leeftijd

Kosten

4+

€8,50

Locatie Dance Centre Nijkerk - Wallerstraat 127 - Nijkerk

4+

Crazy Carnaval

Crazy Carnaval

Kom en vier met ons carnaval! Van 13.00 tot 15.30 uur gaan wij een gezellige middag verzorgen waarin word geschminkt, spelletjes worden gespeeld, wat lekkers gegeten en gedronken en natuurlijk wordt er gedanst! Iedereen is welkom, lid of niet en je mag natuurlijk verkleed komen!

Doe jij mee met ons? Meld je dan aan! Voor leden én niet leden dus je vriendjes en vriendinnetjes zijn ook welkom. Minimale leeftijd is 4 jaar dit i.v.m. dat de ouders niet aanwezig zijn tijdens dit event.

Datum

2 maart

Tijd

13:00 - 15:30

Leeftijd

Kosten

4+

€8,50

Locatie Dance Centre Amersfoort - Waterdreef 166 - Amersfoort

4+

DCA Danst

DCA Danst

Kom en we maken er samen een feestje van! Van 13.00 tot 15.30 uur verzorgen we een gezellig middag waarin we heel plezier gaan maken en natuurlijk lekker gaan dansen! Alle kids leren een leuke dans, worden opgemaakt, verkleed en we sluiten dit alles af door het maken van een echte video clip!

Vanaf 4 jaar is iedereen welkom, lid of niet lid dus je vriendjes of vriendinnetjes zijn ook welkom! Vergeet je niet aan te melden. Minimale leeftijd is 4 jaar dit i.v.m. dat de ouders niet aanwezig zijn tijdens dit event.

Datum

4 mei

Tijd

13:00 - 15:30

Leeftijd

Kosten

4+

€8,50

Locatie Dance Centre Amersfoort - Waterdreef 166 - Amersfoort

4+

image0.png

Musical Workshop - 10 weken

Docente: Destiny Timmer

 Tijdens de musical workshop leren de kinderen drie disciplines. Zingen ,dansen en acteren. Er wordt gedanst en gezongen op allerlei nummers van de musicals: o.a The Addams Family, The Wiz, The Sound Of Music enz. In de lessen reeks wordt er ook gewerkt aan uitstraling en presentatie.  We werken naar een mini-musical toe, afhankelijk van de maatregelen of dit live te zien is of opgenomen wordt zodat je dit thuis met de familie kan kijken!

De workshop zal opnieuw gepland worden wanneer we meer duidelijkheid hebben.

Gezien de corona omstandigheden zal de betaling pas plaatsvinden wanneer de workshop start.
Graag  aanmelden via de mail o.v.v naam  en geboortedatum.
Minimaal 8 kinderen en maximaal 15 kinderen. 

  

Datum

?

Tijd

16:00-17:30

Leeftijd

Kosten

6 t/m 10

€95

Locatie Dance Centre Amersfoort - Waterdreef 166 - Amersfoort