workshops & events
2020-2021

We hebben het hele jaar door leuke evenementen en events gepland!
In de vakantie organiseren we leuke kids events zoals Freaky Halloween, Carnaval en nog veel meer leuks. 
 
Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom bij DCA en ervaring is niet vereist. De Dansstudio in Nieuwland is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid direct voor de dansschool. Ook worden er workshops gegeven in Vathorst, Barneveld, Nijkerk & Soest. 
 

Je kunt je workshop reserveren via je account in Bueno onder het kopje events. 
Heb je nog geen eigen account dan kun je in het lesrooster op zoek onder filter "events" naar desbetreffende workshop waar je aan mee wilt doen en jezelf aanmelden. 

 
Weet jij nog een leuke workshop die wij moeten organiseren? We horen het graag van je! Stuur ons een mail met jouw idee!

4+

Musical Workshop - 10 weken

Docente: Destiny Timmer

 Tijdens de musical workshop leren de kinderen drie disciplines. Zingen ,dansen en acteren. Er wordt gedanst en gezongen op allerlei nummers van de musicals: o.a The Addams Family, The Wiz, The Sound Of Music enz. In de lessen reeks wordt er ook gewerkt aan uitstraling en presentatie.  We werken naar een mini-musical toe, afhankelijk van de maatregelen of dit live te zien is of opgenomen wordt zodat je dit thuis met de familie kan kijken!

De workshop zal opnieuw gepland worden wanneer we meer duidelijkheid hebben.

Gezien de corona omstandigheden zal de betaling pas plaatsvinden wanneer de workshop start.
Graag  aanmelden via de mail o.v.v naam  en geboortedatum.
Minimaal 8 kinderen en maximaal 15 kinderen. 

  

Datum

?

Tijd

16:00-17:30

Leeftijd

6 t/m 10

Kosten

€95

Locatie: Dance Centre Amersfoort - Waterdreef 166 - Amersfoort

4+

Workshop Female HipHop

Docente: Minke Petersson

In de lessen van Minke draait het om jezelf kunnen zijn, iedereen komt voor zichzelf, iedereen heeft een ander pad bewandeld en staat in een les met een andere reden. Tijdens de Female Hiphop workshop draait het allemaal om onze vrouwelijke energie en hoe wij dit kunnen toevoegen (op je eigen manier) in een Oldschool Hiphop choreografie. Vrijdag 26 maart komt Minke een Female Hiphop workshop geven. Doe je mee?

Datum

26 maart 2021

Tijd

20:00-21:30

Leeftijd

18+

Kosten

€15

Locatie: Dance Centre Amersfoort - Waterdreef 166 - Amersfoort

4+

DCA kids party!

Kom en we maken er samen een feestje van! Van 13.00 tot 15.30 uur verzorgen we een gezellig middag waarin we heel plezier gaan maken en natuurlijk lekker gaan dansen! Alle kids leren een leuke dans, worden opgemaakt, verkleed en we sluiten dit alles af door het maken van een echte video clip! 

Vanaf 4 jaar is iedereen welkom, lid of niet lid dus je vriendjes of vriendinnetjes zijn ook welkom! Vergeet je niet aan te melden. Minimale leeftijd is 4 jaar dit i.v.m. dat de ouders niet aanwezig zijn tijdens dit event.

Datum

7 mei 2020

Tijd

13:00-15:30

Leeftijd

4+

Kosten

€7,50

Locatie: Dance Centre Amersfoort - Waterdreef 166 - Amersfoort

4+

Workshop Jazz 

Docente: Valerie Lemon


Valerie Lemon geeft op vrijdag 21 mei een toffe Jazz Workshop! Tijdens de Jazz workshop zal ze jullie de techniek uitleggen en dat samen combineren met Showdance. Nadat we wat dieper op de techniek zijn ingegaan, verwerken we dit in een toffe Jazz choreografie! Be there!

Datum

21 mei 2020

Tijd

20:00-21:30

Leeftijd

18+

Kosten

€15

Locatie: Dance Centre Amersfoort - Waterdreef 166 - Amersfoort

4+

Zumba SWING Marathon 4 warchild

Een marathon?! Klinkt vermoeiend. De marathon van Dance Centre Amersfoort is alles behalve vermoeiend!

​Zumba SWING Marathon is een waar feest! Drie uur lang swingen, springen, zweten, lachen en shaken onder leiding van 9 enthousiaste instructrices. Tijdens de marathon swingen we op verschillende muziekstijlen dit kan variëren van latin, salsa, dancehall, merenque, bachata, hiphop en nog veel meer. Dit feestje is voor iedereen die van dansen en plezier houdt, plezier staat tenslotte altijd voorop.

Deze 13de editie staat in het teken voor War Child, om ook kinderen in oorlog weer plezier in het leven te geven! Dus doe mee en kom in actie voor War Child! 

  • Wij doneren per verkocht ticket €4,- aan War Child

  • En we dagen jou uit om jezelf te laten sponsoren voor War Child!

  • Maak een actiepagina aan (klik op Kom in actie) op ons actieplatform voor War Child: klik hier

Datum

7 november 2021

Tijd

14:00-17:00

Leeftijd

16+

Ticket

€18

Locatie: Fort33 - Bavoortseweg 25 - Leusden