workshops & events
2020-2021

We hebben het hele jaar door leuke evenementen en events gepland!
In de vakantie organiseren we leuke kids events zoals Freaky Halloween, Carnaval en nog veel meer leuks. 
 
Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom bij DCA en ervaring is niet vereist. De Dansstudio in Nieuwland is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid direct voor de dansschool. Ook worden er workshops gegeven in Vathorst, Barneveld, Nijkerk & Soest. 
 

Je kunt je workshop reserveren via je account in Bueno onder het kopje events. 
Heb je nog geen eigen account dan kun je in het lesrooster op zoek onder filter "events" naar desbetreffende workshop waar je aan mee wilt doen en jezelf aanmelden. 

 
Weet jij nog een leuke workshop die wij moeten organiseren? We horen het graag van je! Stuur ons een mail met jouw idee!

4+

Freaky Friday Halloween

Wij gaan Freaky Friday Halloween vieren! Ben jij er ook bij?

We gaan natuurlijk met z'n allen heel veel plezier maken, lekker dansen, een Halloween dans leren, schminken en nog vele andere leuke dingen. Met uiteraard een echte Freaky Friday Halloween optreden!

Meld je aan en we maken er een feestje van! Iedereen vanaf 4 jaar en ouder is welkom, nodig je vriendjes/vriendinnetjes ook uit want het is voor leden en niet leden en natuurlijk mogen jullie ook verkleed komen! Ouders kunnen niet op locatie blijven maar zijn 18.15 uur van harte welkom voor een spannend optreden!

Datum

23 oktober 2020

Tijd

15:00-18:30

Leeftijd

4+

Ticket

€7,50

Locatie: Dance Centre Amersfoort - Waterdreef 166 - Amersfoort

4+

Workshop House Dance

Docent: Quinty van Selow

House dance is een social dance die is ontstaan in de clubs van Chicago en new York.

Het is gebaseerd op veel voetenwerk, lofting en grondwerk.

De stijl is beïnvloed door meerdere movements, denk aan Tap, African dance, Latin dance, and martial arts.

Quinty van Selow - House Dance

Datum

6 november 2020

Tijd

20:00-21:30

Leeftijd

18+

Ticket

€15

Locatie: Dance Centre Amersfoort - Waterdreef 166 - Amersfoort

4+

TikTok Workshop 

Ook zo gek op TikTok? Leer nu de tofste TikTok moves en maak samen met JRochelle een eigen TikTok dans!
Voor leden en niet leden, aanmelden is verplicht. 
De opgenomen TikTok dans wordt gepubliceerd op TikTok van DCA en op Social Media, wil jij dit niet dan horen we dit graag van te voren!

12:00-13:00 - 7 t/m 9 jaar -> Koop hier je ticket

13:15-14:15 - 10+ -> Koop hier je ticket

Datum

14 november 2020

Tijd

12:00 of 13:15

Leeftijd

7 t/m 9 & 10+

Ticket

€5

Locatie: Dance Centre Amersfoort - Waterdreef 166 - Amersfoort

4+

Het Grote Sinterklaas Feest!

Sinterklaas komt weer naar Nederland en komt dit jaar ook naar ons! Hij kan niet wachten om alle kids van Dance Centre Amersfoort, Nijkerk, Soest & Barneveld te zien! Voordat de Sint en z'n pieten komen gaan we een echte pietendans aanleren die we daarna kunnen laten zien aan Sint en de Pieten! Ik denk dat Sinterklaas ook een cadeautje meeneemt voor alle dans kids die mee doen :-) Het wordt één groot feest!Deze dag is inclusief een glaasje limonade, wat lekkers en een cadeautje. Het is echt een kinderfeestje dus alleen de kids mogen naar binnen ;-)

Iedereen vanaf 4 jaar en ouder is welkom, nodig je vriendjes/vriendinnetjes uit want het is voor leden en niet leden en natuurlijk mogen jullie ook als piet of sint verkleed komen!

Datum

28 november 2020

Tijd

13:00-15:30

Leeftijd

4+

Kosten

€7,50

Locatie: Dance Centre Nijkerk - Wallerstraat 127 - Nijkerk

4+

Workshop Modern Jazz

Docente: Jet Robert

 Jet Robert studeerde in 2017 af aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten als docent dans. Na het afronden van haar studie verhuisde zij voor 2 jaar naar New York om zich te verdiepen in contemporary en studeerde af bij Gibney Dance in de richting van Choreografie en Community Action. Zij heeft een voorliefde voor modernjazz. In haar lessen zijn muzikaliteit, floorwork, dynamiek en expressie belangrijke kernpunten. Daarnaast streeft Jet er altijd naar om vanuit een veilig community gevoel het beste uit haar leerlingen te halen, ieder op een individueel niveau.
Tijdens de workshop zullen we werken aan techniek, maar in de eind choreografie zal dit niet meer het belangrijkste zijn. Het vermogen om zelfverzekerd op de dansvloer te staan en jouw individuele verhaal te kunnen vertellen door middel van dans; dat is waar het bij Jets lessen om gaat!

  

Datum

22 januari 2021

Tijd

20:00-21:30

Leeftijd

18+

Kosten

€15

Locatie: Dance Centre Amersfoort - Waterdreef 166 - Amersfoort

4+

Zumba SWING Marathon 4 warchild

Een marathon?! Klinkt vermoeiend. De marathon van Dance Centre Amersfoort is alles behalve vermoeiend!

​Zumba SWING Marathon is een waar feest! Drie uur lang swingen, springen, zweten, lachen en shaken onder leiding van 9 enthousiaste instructrices. Tijdens de marathon swingen we op verschillende muziekstijlen dit kan variëren van latin, salsa, dancehall, merenque, bachata, hiphop en nog veel meer. Dit feestje is voor iedereen die van dansen en plezier houdt, plezier staat tenslotte altijd voorop.

Deze 13de editie staat in het teken voor War Child, om ook kinderen in oorlog weer plezier in het leven te geven! Dus doe mee en kom in actie voor War Child! 

  • Wij doneren per verkocht ticket €4,- aan War Child

  • En we dagen jou uit om jezelf te laten sponsoren voor War Child!

  • Maak een actiepagina aan (klik op Kom in actie) op ons actieplatform voor War Child: klik hier

Datum

7 februari 2021

Tijd

14:00-17:00

Leeftijd

16+

Ticket

€18

Locatie: Fort33 - Bavoortseweg 25 - Leusden

4+

DCA viert carnaval!

Kom en vier met ons carnaval! Van 13.00 tot 15.30 uur gaan wij een gezellige middag verzorgen waarin word geschminkt, spelletjes worden gespeeld, wat lekkers gegeten en gedronken en natuurlijk wordt er gedanst! Iedereen is welkom, lid of niet en je mag natuurlijk verkleed komen!

Doe jij mee met ons? Meld je dan aan! Voor leden én niet leden dus je vriendjes en vriendinnetjes zijn ook welkom. Minimale leeftijd is 4 jaar dit i.v.m. dat de ouders niet aanwezig zijn tijdens dit event.

Datum

24 februari 2021

Tijd

13:00-15:30

Leeftijd

4+

Kosten

€7,50

Locatie: Dance Centre Amersfoort - Waterdreef 166 - Amersfoort

4+

Workshop Female HipHop

Docente: Minke Petersson

In de lessen van Minke draait het om jezelf kunnen zijn, iedereen komt voor zichzelf, iedereen heeft een ander pad bewandeld en staat in een les met een andere reden. Tijdens de Female Hiphop workshop draait het allemaal om onze vrouwelijke energie en hoe wij dit kunnen toevoegen (op je eigen manier) in een Oldschool Hiphop choreografie. Vrijdag 26 maart komt Minke een Female Hiphop workshop geven. Doe je mee?

Datum

26 maart 2021

Tijd

20:00-21:30

Leeftijd

18+

Kosten

€15

Locatie: Dance Centre Amersfoort - Waterdreef 166 - Amersfoort

4+

DCA kids party!

Kom en we maken er samen een feestje van! Van 13.00 tot 15.30 uur verzorgen we een gezellig middag waarin we heel plezier gaan maken en natuurlijk lekker gaan dansen! Alle kids leren een leuke dans, worden opgemaakt, verkleed en we sluiten dit alles af door het maken van een echte video clip! 

Vanaf 4 jaar is iedereen welkom, lid of niet lid dus je vriendjes of vriendinnetjes zijn ook welkom! Vergeet je niet aan te melden. Minimale leeftijd is 4 jaar dit i.v.m. dat de ouders niet aanwezig zijn tijdens dit event.

Datum

7 mei 2020

Tijd

13:00-15:30

Leeftijd

4+

Kosten

€7,50

Locatie: Dance Centre Amersfoort - Waterdreef 166 - Amersfoort

4+

Workshop Jazz 

Docente: Valerie Lemon


Valerie Lemon geeft op vrijdag 21 mei een toffe Jazz Workshop! Tijdens de Jazz workshop zal ze jullie de techniek uitleggen en dat samen combineren met Showdance. Nadat we wat dieper op de techniek zijn ingegaan, verwerken we dit in een toffe Jazz choreografie! Be there!

Datum

21 mei 2020

Tijd

20:00-21:30

Leeftijd

18+

Kosten

€15

Locatie: Dance Centre Amersfoort - Waterdreef 166 - Amersfoort