top of page

WORKSHOPS & EVENTS

We hebben het hele jaar door leuke evenementen en events gepland!
In de vakantie organiseren we leuke kids events zoals Freaky Halloween, Carnaval en nog veel meer leuks. 
 
Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom bij DCA en ervaring is niet vereist. De Dansstudio in Nieuwland is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid direct voor de dansschool.
 

Je kunt je workshop reserveren via je account in Bueno onder het kopje events. 
Heb je nog geen eigen account dan kun je in het lesrooster op zoek onder filter "events" naar desbetreffende workshop waar je aan mee wilt doen en jezelf aanmelden. 

 
Weet jij nog een leuke workshop die wij moeten organiseren? We horen het graag van je! Stuur ons een mail met jouw idee!

4+

Freaky Friday Halloween - story.png

Freaky Friday Halloween

We gaan natuurlijk met z'n allen heel veel plezier maken, lekker dansen, een Halloween dans leren, schminken, Halloween knutsel maken en eindigen natuurlijk met een echt Freaky Friday Halloween optreden!

 

Meld je aan en we maken er een feestje van! Iedereen vanaf 4 jaar en ouder is welkom, nodig je vriendjes/vriendinnetjes ook uit want het is voor leden en niet leden en natuurlijk mogen jullie ook verkleed komen!

Ouders kunnen niet op locatie blijven maar zijn 17.15 uur van harte welkom voor een spannend optreden!

Datum

20 oktober 2023

Tijd

14:00-17:30

Leeftijd

4+

Ticket

€7,50

Locatie DCA Nieuwland - Waterdreef 166

4+

PHOTO-2019-03-31-16-52-40.jpg

Zumba SWING Marathon

Een marathon?! Klinkt vermoeiend. De marathon van Dance Centre Amersfoort is alles behalve vermoeiend!

​Zumba SWING Marathon is een waar feest! Drie uur lang swingen, springen, zweten, lachen en shaken onder leiding van 9 enthousiaste instructrices. Tijdens de marathon swingen we op verschillende muziekstijlen dit kan variëren van latin, salsa, dancehall, merenque, bachata, hiphop en nog veel meer. Dit feestje is voor iedereen die van dansen en plezier houdt, plezier staat tenslotte altijd voorop.

Datum

29 oktober 2023

Tijd

14:00-17:00

Leeftijd

16+

Ticket

€19,75

Locatie Fort33 - Bavoortseweg 25 - Leusden

4+

Het grote sintrklaasfeest

Het grote Sinterklaas feest

Sinterklaas komt weer naar Nederland en komt dit jaar ook naar ons! Hij kan niet wachten om alle kids van Dance Centre Amersfoort en Nijkerk te zien! 

 

Voordat de Sint en z'n pieten komen gaan we alvast lekker met z'n alle zingen, dansen en springen! We gaan een echte pietendans aanleren die we daarna kunnen laten zien aan Sint en de Pieten. We denken dat Sinterklaas wellicht ook een cadeautje meeneemt voor alle kids. Het wordt één groot feest! Deze dag is inclusief wat te drinken, wat lekkers en een klein cadeautje. Het is echt een kinderfeestje dus alleen de kids mogen naar binnen.

 

Iedereen vanaf 4 jaar en ouder is welkom, nodig je vriendjes/vriendinnetjes uit want het is voor leden en niet leden en natuurlijk mogen jullie ook als piet of sint verkleed komen!

Datum

25 november 2023

Tijd

13:00-15:30

Leeftijd

4+

Ticket

€7,50

Locatie DCA Nieuwland - Waterdreef 166

4+

Ouder & Kind

Samen dansen - Ouder & Kind

Liefde is, samen dansen! Dus kom jullie met ons mee dansen?

 

Kom jij samen met een volwassenen lekker een leuke workshop bij ons volgen? Dit kan met papa, mama maar het mag ook een oom of tante zijn of wellicht wil jouw opa of oma lekker met jou wil komen dansen! =D 

 

Samen gaan jullie een echte dansles krijgen met een warming up, rek en strek oefeningen, leuk samenspel d.m.v. dansspellen en natuurlijk leren je met je duo een echte choreografie! Plezier staat voorop! 

Ticket prijs is per koppel.

Datum

21 februari 2024

Tijd

13:00-14:30

Leeftijd

4+

Ticket

€10

Locatie DCA Nieuwland - Waterdreef 166

4+

DCA Dansfeestje

DCA Dansfeestje!

Kom en we maken er samen een feestje van!

 

Van 13.00 tot 15.30 uur verzorgen we een gezellig middag waarin we heel veel plezier gaan maken en natuurlijk lekker gaan dansen! Alle kids leren een leuke choreografie, worden (als ze dat willen) opgemaakt, krijgen een kostuum en we sluiten dit alles af door het maken van een echte video clip!

 

Iedereen vanaf 4 jaar en ouder is welkom, nodig je vriendjes/vriendinnetjes uit want het is voor leden en niet leden. De minimale leeftijd is 4 jaar dit i.v.m. dat de ouders niet aanwezig zijn tijdens dit event.

Datum

1 mei 2024

Tijd

13:00-15:30

Leeftijd

4+

Ticket

€7,50

Locatie DCA Nieuwland - Waterdreef 166

bottom of page