top of page

Kleur Zwart
Opdruk Wit

 

Maat XS
Maat S
Maat M
Maat L
Maat XL

Modern Jazz

DCA NIEUWLAND - HOOFD LOCATIE

Waterdreef 166, Nieuwland 

Dance Centre Amersfoort is een waar begrip in Amersfoort. Dance Centre Amersfoort bestaat al sinds 2008 en heeft de beschikking over 2 dansstudio's, beide voorzien van grote spiegelwanden, balletvloeren, geluidsinstallaties en airco. Studio 2 is speciaal ingericht met ballet-barres en dus uitermate geschikt voor ballet en barre-workouts. Daarnaast biedt DCA een gezellige receptie/lounge ruimte en een kinderclub zodat de ouders onbezorgd kunnen sporten.

 

Ruime parkeergelegenheid (gratis), fietsenstalling en goede bereikbaarheid per openbaar vervoer.

 

In Amersfoort bieden we dans, sport en Body&Mind lessen aan.

Showdance

DCA NIEUWLAND - KOSMONAUT

Kosmonaut 9, Nieuwland  - DCA Studio Boven

DCA Nieuwland heeft een tweede locatie op de Kosmonaut 9. Als je voorbij het hek loopt de trap op kom je bij de nieuwe DCA Studio Kosmonaut. Hier hebben we één grote zaal. Beneden huren we ook nog Zaal 1 en Zaal 3 van Kosmonaut studio's.

 

Ruime parkeergelegenheid (gratis), fietsenstalling en goede bereikbaarheid per openbaar vervoer.

 

In Amersfoort bieden we dans, sport en Body&Mind lessen aan.

Modern Jazz

DCA VATHORST

Caraiben 4, Amersfoort

Dance Centre Amersfoort is een waar begrip in Amersfoort. Vanaf januari 2020 opent DCA ook zijn deuren in Vathorst. We hebben beschikking over een mooie dansstudio, voorzien van grote spiegelwanden, dansvloer, geluidsinstallaties en airco. Op maandag, woensdag en vrijdag worden de lessen hier gegeven.
 

DCA Vathorst zit tegenover de Hockey Club en naast Kindcentrum Bzzzonder. 

 

Ruime parkeergelegenheid bij de hoceky velden (gratis), fietsenstalling en goede bereikbaarheid per openbaar vervoer.

In Vathorst bieden wij Streetdance jeugd en Peuterdans.

HipHop

DCA VATHORST

Leeghwater 1-3, Amersfoort

Dance Centre Amersfoort is een waar begrip in Amersfoort. Vanaf januari 2020 opent DCA ook zijn deuren in Vathorst. We hebben beschikking over een mooie dansstudio, voorzien van grote spiegelwanden, dansvloer, geluidsinstallaties en airco. Op dinsdag en donderdag worden de lessen hier gegeven

In Vathorst Iccon bieden wij Modern Jazz 12+, Klassiek Ballet lessen aan voor jeugd en Barre Workout en Modern Jazz voor Adults. 

 

HipHop

DCA NIJKERK

Wallerstraat 127, Nijkerk

Dance Centre Nijkerk is gestart per januari 2019 en is gevestigd in de mooie locatie van Wallz Nijkerk gevestigd op de Wallerstraat 127.

 

Wallz heeft de beschikking over 1 dansstudio, voorzien van grote spiegelwanden, houtenvloeren en een geluidsinstallatie. Daarnaast biedt Wallz een gezellige lounge ruimte aan waar de ouders tijdens het wachten kunnen genieten van een heerlijk kop koffie of drankje. Ook zijn er hier kleedkamers aanwezig. 

 

Ruime parkeergelegenheid (gratis) en een fietsenstalling.

 

In Nijkerk bieden wij danslessen voor peuters en kids.

 

bottom of page