DCA

DCA is in 2008 opgericht door Wendy Bobeldijk, met haar passie voor dans is ze begonnen in een gymzaal waar ze wekelijks danslessen gaf en haar passie voor dansen kon delen met vele leden.

Naarmate DCA groter werd vond ze een prachtig pand waar ze DCA en haar enthousiasme kon voorzetten en uitbreiden in een eigen dansschool wat voor de leden voelde als hun tweede thuis.  Dance Centre Amersfoort bestaat alweer flink wat jaren en is een waar begrip voor danslessen in Amersfoort! 

 

Sinds 1 augustus  2018 heeft Dance Centre Amersfoort een nieuwe mede-eigenaresse erbij gekregen, namelijk Emma Giles.

Wendy Bobeldijk is dol enthousiast dat ze haar passie voor dansen en voor de studio kan delen met een net zo enthousiaste partner!

Sinds januari 2019 is DCA uitgebreid naar meerdere locaties in omgeving Utrecht.  Naast Nieuwland kun je nu ook in Vathorst, Barneveld en  Nijkerk genieten van diverse danslessen op een locatie waar gezelligheid en passie voor het dansvak hoog in het vaandel staan.

 

DCA bied vele danslessen aan per week.

Voor de allerkleinsten van 2 & 3 jaar hebben we Peuterdans en Peutergym, en vanaf 4 jaar kun je al genieten van Modern Jazz, Hiphop, Streetdance, Modern & Klassiek Ballet.

Deze lessen bieden we ook aan voor de kids van 12 jaar en ouder. 


De adults kunnen ook genieten van vele lessen zoals Zumba, Box&Fun, Bodyshape, Dancehall, Modern Jazz,  Yogilates, Paaldans&Fit, Streetdance, Barre Workout en nog veel meer.  Voor ieder wat wils!

In de ochtend is er zelfs  kinderopvang zodat je onbezorgd kunt dansen of sporten bij Dance Centre Amersfoort!

 

Wekelijks worden er 6 selectieteams teams getraind in de categorie 

Jazz, Showdance en HipHop.  De teams strijden het hele jaar op wedstrijden en winnen geregeld mooie prijzen ook verzorgen ze vele optredens het hele jaar door. 

 

DCA organiseert geregeld (dans)workshops, kids events en evenementen.

Ook kun je bij DCA je kinderfeestje vieren, vrijgezellenfeest, teambuilding en verschillende workshops  organiseren. 


 

Ben je nieuwsgierig geworden? 
Je bent altijd van harte welkom!

 

Liefs Emma & Wendy
 

LESSEN

Bij DCA bieden wij verschillende lessen. Zowel in dans, sport en Body&Mind lessen.

 

Streetdance, Dancehall, Box&Fun, HipHop, Jazz, Klassiek Ballet, Paaldans&Fit, Modern Jazz, Peuterdans/gym, YogIlates en nog zo veel meer! 

Bij DCA maakt het niet uit of je jong of oud, beginner of gevorderd bent, iedereen is van harte welkom.

LOCATIES

DCA is te vinden op 4 verschillende locaties.

Wij bieden op al onze locaties een professionele danszaal met spiegels, opgeleide en gediplomeerde dansdocenten en alle faciliteiten die nodig zijn om een zeer prettige les te ervaren.

Amersfoort Nieuwland & Vathorst, Barneveld en Nijkerk.

dca TEAM

DCA is enorm trots op het docenten team!

Met z'n allen staan we elke week weer heerlijk in één van de ruim honderd lessen onze passie en plezier over te brengen naar onze leden. 

Het DCA team maakt DCA!

Sponsors

sponsor.jpg