top of page
Emma Giles

DCA

DCA is in 2008 opgericht door Wendy Bobeldijk, met haar passie voor dans is ze begonnen in een gymzaal waar ze wekelijks danslessen gaf en haar passie voor dansen kon delen met vele leden.

Naarmate DCA groter werd vond ze een prachtig pand waar ze DCA en haar enthousiasme kon voorzetten en uitbreiden in een eigen dansschool wat voor de leden voelde als hun tweede thuis. Dance Centre Amersfoort bestaat alweer flink wat jaren en is een waar begrip voor danslessen in Amersfoort! 

 

Sinds 1 augustus 2018 heeft Wendy het stokje overgedragen aan Emma Giles en is Emma trotse eigenaresse van Dance Centre Amersfoort.

Sinds januari 2019 is DCA uitgebreid naar meerdere locaties in omgeving Utrecht. Naast Nieuwland kun je nu ook in Vathorst en Nijkerk genieten van diverse danslessen op een locatie waar gezelligheid en passie voor het dansvak hoog in het vaandel staan.

 

DCA bied vele danslessen aan per week.

Voor de allerkleinsten van 2 & 3 jaar hebben we Peuterdans en Peutergym, en vanaf 4 jaar kun je al genieten van Modern Jazz, Hiphop, Streetdance, Modern & Klassiek Ballet. Deze lessen bieden we ook aan voor de kids van12 jaar en ouder. 


De adults kunnen ook genieten van vele lessen zoals Zumba, Bodyshape, Dancehall, Modern Jazz, Yogilates, Paaldans&Fit, Streetdance, Barre Workout en nog veel meer.  Voor ieder wat wils! In de ochtend is er zelfs kinderopvang zodat je onbezorgd kunt dansen of sporten bij Dance Centre Amersfoort.

 

Wekelijks worden er 8 selectieteams teams getraind in de categorie 

Jazz, Showdance en HipHop.  De teams strijden het hele jaar op wedstrijden en winnen geregeld mooie prijzen ook verzorgen ze vele optredens het hele jaar door. 

 

DCA organiseert geregeld (dans)workshops, kidsevents en evenementen.

Ook kun je bij DCA je kinderfeestje vieren, vrijgezellenfeest, teambuilding en verschillende workshops organiseren. 
 

Ben je nieuwsgierig geworden? 
Je bent altijd van harte welkom!

 

Liefs Emma
 

Sponsors & patners

sponsor.jpg
bueno_logo_final.png
Logo Jeugdfonds Sport & Cultuur.png
kies je sport.jpg
bottom of page