Intensity! selectieteam

INTENSITY!

Heey! Wat leuk dat je ons even uitcheckt! Hierbij stellen wij ons graag voor:

Wij zijn INTENSITY! en wij zijn gestart met het trainen voor dans wedstrijden in september 2019, onder begeleiding van onze dans coach Nona Versteegh. Samen met haar trainen wij elke week in de studio's van Dance Centre Amersfoort.
 
Wij dansen altijd met heel veel ambitie en intensiteit, vandaar dat wij voor de naam INTENSITY! hebben gekozen.  
Wij als team bestaan momenteel uit 7 toffe meiden (Annebel,  Merel, Fleur, Julia, Lieke, Lisa, & Noa).

Tijdens de wedstrijden dansen wij Modern en combineren wij dat met allerlei uitdagende turns en de gekste, lenige vloer trucjes. Dit vergt heel veel kracht en soepelheid in onze spieren, daarom trainen wij naast de choreografieën ook aan onze flexibiliteit.

Als een gloed nieuw team zijn wij heel erg trots dat wij met ons allereerste wedstrijd ooit 5e zijn geworden tegen 10 andere tegenstanders die al langer dansen! Wat was dat gaaf, dit geeft ons heel veel vertrouwen in de toekomst als team!

Lijkt het jou ook tof om bij ons team te dansen? Stuur dan een open auditie dansfilmpje naar ons toe van ongeveer 1,5 naar joelle@dancecentreamersfoort.nl en wie weet nodigen we jou uit om langs te komen! 

Meer zien? Je kan ons ook in de gaten houden via Instagram: intensity_dca. We zouden het tof vinden als je ons zou willen supporten met een follow!

Intens veel dans groetjes van INTENSITY!

COACH

nona versteegh

MOVIES

PRIJZEN

Getting ready for season 2020-2021.....