WEDSTRIJDTEAms

Wij hebben maar liefst 8 selectieteams in de categorieën Hip Hop als voor Show-dance en Jazz en zij zijn altijd opzoek naar nieuw talent!

 

In een selectieteam ben je meer dan een individuele danser, je bent een echt team met zijn alle. Naast het harde trainen is er ruimte voor gezelligheid en fun samen.

Je traint meerdere malen per week aan een ingewikkelde en uitdagende dans die je, als deze helemaal getraind is, zal gaan laten zien op het podium van verschillende wedstrijd organisaties. Naast het leren van choreografie voor de wedstrijd dansen leer je ook hoe je omgaat met podiums, lichaamshouding en gezichtsuitdrukking. 

 

Onder leiding van Joëlle, Vera, Amber, Femke, Channah, Lisa & Nona zorgen wij dat jij als demodanser goed opgeleid wordt en dat je veel mogelijkheden krijgt met je team om op te treden. Maar voordat het zo ver is, zal je eerst in een demoteam terecht moeten komen. Dansen moet je passie zijn en je moet er vol enthousiasme voor willen gaan. Als wij zien dat jij in de reguliere lessen al aardig ontwikkeld bent, dan kan het zijn dat wij jou vragen voor een demoteam of je kunt auditie doen. Wij kijken dan, afhankelijk van je leeftijd en je dansstijl, bij welk demoteam je past. In totaal hebben wij 8 demoteams in de categorie: Hiphop en Modern/Jazz/Showdance.

HipHop - Amersfoort
DC Future - under 10
The Next Generation - under 12

Energetic - under 16
Mission One -over 16

Modern / Jazz  - Amersfoort
InMotion 
Intensity

HipHop - Soest

The Munchkins - under 12
100Altitude - under 16

 

Als je in een demoteam komt dansen, dan wordt er wel veel van je verwacht. Je mag geen les missen en je moet beschikbaar zijn voor optredens/wedstrijden. ​

 

Meer informatie?

joelle@dancecentreamersfoort.nl 

t.a.v. Joelle van Empelen