DCA ONLINE PAKKET

Voor leden maar ook voor niet leden mogelijk! Meer informatie.

Live lessen

Vanuit je eigen woonkamer mee doen met de Live lessen van DCA!

Workouts

Wil je je spieren even aan het werk zetten en in beweging blijven? Doe dan een workout voor thuis!

online lessen

Een les volgen wanneer het jou uitkomt? Bodyshape, Klassiek Ballet, Zumba les en nog veel meer opties!

Overige

Wil je muziek om thuis lekker aan de slag te gaan?

Ideeën wat je thuis kan doen? 

SHOP

Vanaf 1 april tot 1 mei 10% korting op alle DCA kleding! 

Kleding wordt bezorgd.

UPDATE CORONAVIRUS

31 maart 2020

Update Corona Crisis -> Nieuwsbrief

16 maart 2020

DCA live is open -> Nieuwsbrief

16 maart 2020

DCA live is open -> Nieuwsbrief

15 maart 2020

Dit nieuws komt wellicht niet heel erg onverwachts, maar ook de deuren van DCA zijn tijdelijk gesloten i.v.m het Corona Virus. Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot het indammen van het coronavirus in Nederland geeft DCA gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid om mee te werken aan het beperken van de verspreiding.

DCA is gesloten tot in ieder geval 6 april. Dit is van toepassing in Nieuwland, Vathorst, Barneveld, Nijkerk & Soest.

Aansluitend op de landelijke maatregelen hebben wij besloten om alle lessen en activiteiten tot 6 april te annuleren. Alle adviezen en maatregelen van het RIVM zijn er op gericht om de gevolgen van deze virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen. DCA ondersteunt deze doelstelling. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking om gezamenlijk de coronacrisis tot een goed einde te brengen. We houden de ontwikkelingen goed in de gaten en indien nodig houden wij u via de website of per e-mail op de hoogte.

Ondanks dat wij gesloten zijn i.v.m. het coronavirus willen wij jullie natuurlijk blijven lesgeven. Dansen is een passie en deze passie delen wij graag met jullie! Daarom hebben wij een oplossing bedacht. Online danslessen, thuis te volgen vanuit je eigen woonkamer! 

Vanaf maandag 16 maart is het mogelijk om online lessen te volgen zodat we toch lekker kunnen blijven bewegen en genieten van nieuwe dansen! In fitmanager in je eigen klantenportal zie je het volledige online lesrooster. Na aanmelding ontvang je een mail met de juiste link voor de les. De link even kopiëren en plakken. Dan kun je mee doen aan de les!

Wij hopen op deze manier jullie het dansplezier te kunnen blijven geven!

Namens DCA wensen wij jullie veel plezier tijdens deze lessen en vooral ook heel veel sterkte in deze lastige periode!
 
Met vriendelijke groet,
 
Team DCA

Meer informatie live lessen klik hier

16 maart 2020

DCA live is open -> Nieuwsbrief

12 maart 2020

N.a.v. de persconferentie van het kabinet vanmiddag willen wij graag vanuit het management van Dance Centre Amersfoort aanvullende informatie met jullie delen.
Wij hebben vandaag vele vragen mogen ontvangen en beantwoorden deze vragen graag:

1. Blijft Dance Centre Amersfoort open?
Ja wij blijven open en hoeven nog niet te sluiten. Wij zijn een kleinschalige dansschool met gemiddeld 10-25 personen per les. Het kabinet geeft aan dat het gaat om grote evenementen en sportscholen waarbij gelijktijdig meer dan 100 personen of meer aanwezig zijn een risico vormen.

2. Welke maatregelen hanteren jullie voorlopig om te zorgen dat de piekmomenten in de dansschool geen risico vormen?
Vanaf vrijdag 13 maart hanteren wij les momenten van 45 minuten i.p.v. 60 minuten om het ontvangst en uitgeleide van de groepen goed te laten verlopen.

3. Worden materialen goed schoongemaakt?
Naast de vaste schoonmaak momenten hebben wij extra schoonmaak momenten tijdens de lesuren ingepland. Maar naast deze momenten hebben wij aan jullie de vraag om na
elk gebruik van attributen deze af te nemen met de daarvoor aangeschafte hygiene doekjes (hier zal de docent extra op wijzen)

4. Algemene hygiene in de dansschool, hoe is deze verzorgd?
Wij hebben voor jullie en onze medewerkers speciale handdesinfectie dispensers besteld en deze zullen z.s.m. in diverse ruimtes binnen de studio’s opgehangen worden. Maak hier gebruik van!
Afdrogen van de handen gaat via papieren doekjes en worden hierna in de prullenbak gedeponeerd. Deurkrukken worden door medewerkers veelvuldig gereinigd.
Wij vragen jullie om de algemene richtlijnen van de RIVM te hanteren die de afgelopen week van kracht is gegaan!

5. Wat voor gevolgen hebben de maatregelen op de wedstrijdteams van Dance Centre Amersfoort?
Op dit moment zijn alle wedstrijden t/m 31maart afgelast en de coaches van de teams houden de ouders en leerlingen op de hoogte bij nieuwe berichtgevingen via app en/of email.

 

Wij hopen jullie hiermee te hebben voorzien van voldoende aanvullende informatie.
Graag zien wij jullie bij ons in de studio om in deze gekke tijd toch even een moment van ontspanning en plezier te beleven, zodat wij met elkaar deze periode doorkomen!

16 maart 2020

DCA live is open -> Nieuwsbrief

11 maart 2020

DCA is een plek waar veel mensen samenkomen. Wij begrijpen dat leden ongerust kunnen zijn over het Coronavirus. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en volgen te allen tijde het advies van het RIVM.  Binnen DCA zijn de nodige maatregelen getroffen ter voorkoming van verspreiding van het virus.
Zo hebben wij onze personeelsleden gevraagd om extra te letten op hun persoonlijke hygiëne. Ook wordt er extra schoongemaakt door ons personeel. 

 

Advies voor onze leden:

• Was je handen voor en na je les.
• Hoest en nies in je elleboog i.p.v. hand
• Blijf thuis als je je niet lekker voelt

Sporten/dansen wanneer je ziek ben is natuurlijk nooit fijn. Heb je koorts en/of luchtwegklachten - hoesten, verkouden of kortademigheid? Dan verzoeken wij je vriendelijk om niet te komen sporten tot de klachten ten minste 24 uur over zijn. Graag afmelden via je eigen klantenportal.

Dankjewel voor jullie begrip en medewerking.