TH7 MUNCHKINS

Wat leuk dat je ons even uitcheckt! Hierbij stellen wij ons graag voor:

Wij zijn TH7 MUNCHKINS en wij zijn gestart met het trainen voor dans wedstrijden in september 2019, onder begeleiding van onze toffe dans coach Lisa Maassen. Samen met haar trainen wij elke week 1,5 uur in de studio van Dance Centre Soest.
 
Onze naam staat voor gezellige, kleine, giegelende, maar ook hard werkende junior dansers!  Het is namelijk altijd heel erg gezellig tijdens het trainen!  
Wij als team bestaan momenteel uit 6 toffe meiden (Gaudi, Julie, Lisa, Lonneke, Madelief & Sylka) en 1 stoere breakdance boy! (Jasper). Vandaar dat de letter 'E' in het woordje 'THE' is vervangen voor het aantal dansers wat in onze groep danst. Dat maakt onze naam net wat speelser, precies hoe we zijn! Wij dansen voornamelijk Hiphop en combineren dat met de gekste trucjes als een splitsprong of arabesque.

Llijkt het jou ook tof om bij ons team te dansen? Stuur dan een open auditie dansfilmpje naar ons toe van ongeveer 1,5 minuut via joelle@dancecentreamersfoort.nl en wie weet nodigen we jou uit om langs te komen! 

 

Meer zien? Je kan ons ook in de gaten houden via  Instagram: The Munchkins.

We zouden het tof vinden als je ons zou willen supporten met een follow!

Giegelende dans groetjes van TH7 MUNCHKINS!

COACH

lISA MAASSEN

MOVIES

PRIJZEN

Getting ready for season 2020-2021.....