DCA Nieuws

Zomerrooster & seizoen 2021/2022

Lees hier alle informatie over het zomerrooster adults, summer dance lessen jeugd en over seizoen 2021-2022

DCA Nieuws

COVID 19 MAATREGELEN

Afgelopen tijd zijn er uiteraard veel wijzigen vanwege de maatregelen. Alle actuele maatregelen kun je terug vinden op onze Covid 19 maatregelen pagina. Hier vind je ook alle info over onze live lessen, online lessen en hoe het in z'n werking gaat.

DCA Nieuws

Zet je schoen bij DCA!

Zoals iedereen weet zijn Sinterklaas en zijn pieten weer in het land! Om alle kinderen de mogelijkheid te geven om hun 'schoen' te zetten krijgen jullie van ons een schoen-vouw pakket toegestuurd!
De kinderen kunnen de schoenen zelf knippen en plakken en natuurlijk versieren of kleuren. Er mag een mooie tekening in gestopt worden en dan zullen wij een leuke plek zoeken om de schoenen in de dansschool te stallen!

Hopelijk komt Sinterklaas dan in het weekend van 5 december langs......

Dat betekend dat vanaf 5 december je in je eigen les de schoentjes mag ophalen!
 

DCA Nieuws

Bueno leden administratie systeem

Op woensdag 1 juli ontvangen jullie een mail om je account in Bueno te activeren. Vanaf 12 juli gaan wij volledig over naar Bueno. Alle jeugd, peuter en demoteam abonnementen ontvangen uiterlijk 1 augustus de uitnodiging om je account te activeren. 

Download hier de Bueno student app: Android of iOS

DCA Nieuws

1 juli 2020

Nieuwsbrief

Update corona maatregelen, overstap van Fitmanager naar Bueno,  zomerrooster, rooster 2020-2021, afscheid Simone en welkom nieuwe docenten!

DCA Nieuws

Rooster 2020-2021

Vanaf 31 augustus start weer het reguliere rooster. Bekijk hier het rooster voor alle onze locaties. Je kunt filteren op locatie, leeftijd en/of les soort.

DCA Nieuws

Zomerrooster

Vanaf maandag 13 juli tot en met zaterdag 29 augustus hanteren wij een zomerrooster voor onze 18+ lessen. Aanmelden is verplicht. Ook niet leden zijn van harte welkom middels een losse les of lessenkaart. 

DCA Nieuws

Summer Dance

In de zomervakantie kun je mee doen aan onze Summer Dance lessen!
Elke maandag avond en woensdag ochtend in Nieuwland en vrijdag ochtend in Vathorst kun je heerlijk met ons mee dansen. Aanmelden is verplicht.

DCA Nieuws

Open Huis

Vanaf maandag 29 juni tot en met zaterdag 11 juli kun je vrijblijvend twee weken lang al onze outdoor lessen uitproberen. Mocht je besluiten om tijdens ons Open Huis lid te worden dan betaal je géén inschrijfgeld!

DCA Nieuws

6 juni 2020

Nieuwsbrief

Update Coronavirus, Fitmanager wordt Bueno en nog meer. 

DCA Nieuws

23 mei 2020

Nieuwsbrief

Ook de Peuterlessen gaan outdoor!

DCA Nieuws

19 mei 2020

Nieuwsbrief

Ook de Adults lessen gaat outdoor!

DCA Nieuws

13 mei 2020

Nieuwsbrief

DCA gaat outdoor. Lees hier alle ins & outs over de Outdoor lessen met

de Covid-19 maatregelen.