Peuterdans

Dansen, springen, rollen, kruipen en weer op staan. Ontdek al dansend de wereld om je heen, want een peuter is altijd in beweging. Bij Dance Centre Nijkerk wordt het kind gestimuleerd, geboeid en geprikkeld om zijn/haar bewegingsmogelijkheden te ontwikkelen en te ontplooien. Dit d.m.v. bewegingsopdrachten op peuterliedjes, het ontwikkelen van muzikaliteit door het dansen met instrumenten en korte (gym)oefeningen door de zaal maken het durven, de expressie en de creativiteit tot een samenspel. Peuters en kleuters genieten van dansen op muziek!

 

 

 

Streetdance

Streetdance is een mix van Funk, R&B, HipHop en Housedance. Tijdens onze Streetdance lessen in Soest worden basisbewegingen aangeleerd en uitgebouwd naar professionele choreografieën. 

 

 

 

 

HipHop - wedstrijdteam

HipHop is a lifestyle. Het kenmerkt zich door rappen, D'J-ing, Beatbox en Bouncen. HipHop is niet alleen dansen maar gaat verder dan dat.

 

Bij HipHop wordt er op een specifiek deel van een nummer gedanst. Vele van deze nummers bij elkaar maken een remix samen. De choreografie wordt op allerlei beats en geluiden gemaakt. En ook op de tekst van het nummer wordt gewerkt. Zo ontstaat er een flow. Veel dansinvloeden worden gebruikt, zoals: hiphop, streetdance, housedance, waacking, popping/locking...Check it out! 

In het wedstrijdteam train je 1,5 uur per week naar wedstrijden toe!

 

 

 

 

Het is de perfecte weg naar een mooi lijf, spierbeheersing, stabiliteit, lenigheid en kracht. Bovendien is Pilates een inspirerende en enerverende ervaring. De les is een combinatie van de oude Pilates-methode gecombineerd met yoga en fitness elementen. Hierdoor is de methode veiliger, effectiever en intensiever.

 

Pilates Fit is voor iedereen die op een ontspannende manier het lichaam wil sterken. Toegankelijk voor beginners en gevorderden.

 

Pilates Fit

Kerstvakantie

Vanaf maandag 23 december tot en met zondag 5 januari is er een aangepast lesrooster voor de volwassenen lessen.

Vanaf maandag 6 januari starten alle lessen weer. 

Alvast fijne feestdagen gewenst!

Contact

Locatie Amersfoort

Waterdreef 166

3824 HB Amersfoort
info@dancecentreamersfoort.nl

Tel: 033-711 52 69 
(telefonisch beperkt bereikbaar)
Stuur ons een bericht via whatsapp

Locatie Nijkerk
Wallerstraat 127
3862 CN Nijkerk
info@dancecentreamersfoort.nl
Tel: 033-711 52 69
(telefonisch beperkt bereikbaar)

Stuur ons een bericht via whatsapp

 

Locatie Soest
Nieuwegracht 10 unit 4
3763 LB Soest
info@dancecentreamersfoort.nl

Tel: 033-711 52 69

(telefonisch beperkt bereikbaar)

Stuur ons een bericht via whatsapp

 

Let op! Zorg dat je ons email adres toevoegt aan je adresboek, het kan zijn dat je ons email anders in je spam terug vindt. 


 

Locatie
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon

© 2018 by Dance Centre Amersfoort