Dancehall

 

Eind jaren ’70 is dancehall ontstaan als een aparte genre in de populaire Jamaicaanse muziek. In de jaren ’80 werd dancehall overheersender door de digitale ‘ ragga’ dancehall. Door de snellere ritmes veranderde ook de dans. Op reggae, reggaeton en andere populaire dancehall muziek worden snelle energieke dansbewegingen met invloeden uit zowel Jamaica als Afrika uitgevoerd. Er ontstaat een ware party bij de dansstudio in Nieuwland als de Dancehall van start gaat! 

Deze lessen worden gegeven in Amersfoort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Modern

Een dansvorm die openstaat voor zeer diverse vormen van beweging. Kenmerken van de moderne dans zijn het werken vanuit het centrum van het lichaam, ademhalingstechniek, het contact met de vloer en veel gebruik van draai en zwaai bewegingen. Dans op blote voeten of sokken om het contact met de vloer zo direct mogelijk te houden. Naast de technische scholing van het lichaam is het heerlijk om jezelf uit te drukken in deze dansvorm. Er worden natuurlijke bewegingen van het lichaam gebruikt zoals rennen, rollen, springen, vallen, lopen.

Deze lessen worden gegeven in Amersfoort.

 

 

 

Modern Jazz

Modern Jazz is een verzameling van diverse dansdisciplines. Jazz/showballet, modern, musicaldans, klassieke technieken en streetjazz. In de lessen zal er gewerkt worden aan de ontwikkeling van sprongen, wisselingen in choreografieën en balans. 

 

Deze lessen worden gegeven in Amersfoort.

 

 

 

 

 

Afro-Dancehall

Afro-Dancehall is een te gekke les waarbij Afrikaanse dans moves worden gecombineerd met de populaire Jamaicaanse dansstijl Dancehall, die oorspronkelijk ook zijn roots heeft in de Afrikaanse dans. Op stoere afro en dancehallbeats, een waar feestje!

 

Deze les wordt gegeven in Amersfoort.

 

 

Streetdance

Streetdance is een mix van Funk, R&B, HipHop en Housedance. Tijdens onze Streetdance lessen in Amersfoort worden basisbewegingen aangeleerd en uitgebouwd naar professionele choreografieën. 

 

Deze lessen worden gegeven in Amersfoort, Nijkerk & Barneveld.

 

 

Zumba

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Het is opgezet door Alberto ‘Beto’ Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Bij zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken met aerobics. De naam zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben. 

Deze lessen worden gegeven in Amersfoort.

Tripple Shape Barre-Workout

TrippleShape Barre-Workout is dé workout voor de vrouw van nu. Het is een laagdrempelige, eigentijdse en energieke BalletFitness workout, waarbij het hele lichaam wordt getraind. Er wordt gewerkt aan een goede lichaamshouding, kracht, balans, lenigheid en coördinatie.

 

Balletpakjes zijn niet nodig, haren mogen uit de knot en in plaats van Bach hoor je de swingende klanken van bijvoorbeeld Beyoncé. TrippleShape Barre Workout is er speciaal voor vrouwen die hun lichaamsbewustzijn en zelfverzekerdheid willen vergroten. Er zit een danseres in elke vrouw, laat het zien.

 

Deze lessen worden gegeven in Amersfoort.

 

 

Bodyshape

Deze les is de perfecte combinatie van vetverbranding en spierversterkende oefeningen. Hou jij van een heerlijke aerobic warming-up, gevolgd door een eventuele stepcombinatie, spierversterkende oefeningen door middel van gewichtjes/dynaband, BBB-oefeningen op de mat en een 

bijpassende cooling-down? Dan is Bodyshape het helemaal voor jou!

 

Op donderdag is het Bodyshape Xtreme, nog net even een stapje meer, haal echt alles uit je les en daag jezelf uit!

Deze lessen worden gegeven in Amersfoort & Nijkerk.

 

Box & Fun

Boksen in combinatie met Fun is een les waarin je de technieken leert van het boksen, zelfvertrouwen opbouwt en een ijzersterke conditie opbouwt. Wij zorgen ervoor dat Box & Fun een combinatie les is met conditionele oefeningen, waarin Boks en verdedigings movements worden aangeleerd, respect voor elkaar centraal staat en plezier in beweging een must is! 

Deze les wordt gegeven in Amersfoort.

Paaldans & Fit

 

Paaldansen is een sport als geen ander, het brengt vrouwelijkheid, creativiteit, dans en kracht bij elkaar. Paaldansen is door deze combinatie niet alleen een sport maar ook een vorm van expressie en stress release als geen ander.

 

Tijdens een paaldansles wordt er gewerkt aan technieken die bij het paaldansen horen, waarbij je al je spieren traint in 1 uurtje trainen. Het verschil dat paaldansen voor jouw kan maken, zowel lichamelijk als mentaal is voor ons altijd weer verbazingwekkend!

19:30 beginners
20:30 semi gevorderd: kun je al zelfstandig basisdraaien, vertical break, hangover en outside leg hang dan kun je mee doen aan deze les
 

Kledingvoorschrift:
- Korte strakke broek (eventueel met een los broekje/rokje er over heen)
- Top zonder mouwen
- Geen sieraden

Deze lessen worden gegeven in Amersfoort.

Yogilates

Het is de perfecte weg naar een mooi lijf, spierbeheersing, stabiliteit, lenigheid en kracht. Bovendien is Yogilates een inspirerende en enerverende ervaring. De les is een combinatie van de oude Pilates-methode gecombineerd met yoga en fitness elementen. Hierdoor is de methode veiliger, effectiever en intensiever.

 

Yogilates is voor iedereen die op een ontspannende manier het lichaam wil sterken. Toegankelijk voor beginners en gevorderden.

Deze lessen worden gegeven in Amersfoort & Soest (Pilates&Fit).

 

Klassiek Ballet

Techniek en sierlijkheid spelen een grote rol in deze dansvorm. Uitstekend voor de bewustwording van het lichaam. Oefeningen worden aan de balletbarre gedaan of in "centre" van de studio. In de les ligt de aandacht op coördinatie, beheersing en uitvoering, maar het plezier in het beoefenen van ballet ligt voorop.

Toegankelijk voor beginners en gevorderden.

Deze lessen worden gegeven in Amersfoort.